Ce inseamna victoria lui Trump pentru Romania: Politicienii sunt relaxati, analistii anunta vremuri grele

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 15:30
857 citiri
Ce inseamna victoria lui Trump pentru Romania: Politicienii sunt relaxati, analistii anunta vremuri grele

Victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din SUA a starnit vii reactii si la Bucuresti. In timp ce liderii politici par linistiti si increzatori ca relatiile dintre Romania si SUA nu se vor inrautati, analistii politici trag un semnal de alarma: "Nu va fi deloc bine pentru Europa de Est si pentru Romania".

La scurt timp de la aflarea rezultatelor votului, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a transmis o scrisoare de felicitare lui Donald Trump, iar ministrul de Externe, Lazar Comanescu, a salutat victoria candidatului republican la Casa Alba.

Si premierul Dacian Ciolos a trimis o scrisoare vicepresedintelui ales, Michael Pence, in care il felicita si pe Donald Trump.

Printre liderii internationali care s-au grabit sa salute victoria lui Donald Trump se mai numara presedintele rus Vladimir Putin, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, premierul Ungariei, Viktor Orban, dar si lideri europeni ...citeste mai departe despre "Ce inseamna victoria lui Trump pentru Romania: Politicienii sunt relaxati, analistii anunta vremuri grele" pe Ziare.com

#Trump victorie alegeri prezidentiale Romania , #Stiri International