Lufthansa isi reia zborurile. Pilotii au decisa sa intrerupa greva, desi nu au primit ce au cerut

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 12:39
1067 citiri
Lufthansa isi reia zborurile. Pilotii au decisa sa intrerupa greva, desi nu au primit ce au cerut
Foto: Facebook Lufthansa

Sindicatul pilotilor de la Lufthansa a respins, vineri seara, cea mai recenta oferta de salarizare a companiei germane, dar a fost de acord sa nu prelungeasca greva dincolo de ziua de sambata, transmit DPA si Reuters.

Lufthansa, cel mai mare transportator aerian din Europa, anuntase anterior ca a facut o noua oferta pentru a incerca sa deblocheze negocierile salariale cu pilotii, care sunt in greva de miercuri. Deja compania a anulat 2.755 de zboruri, fiind afectati aproximativ 345.000 de pasageri, iar rezervarile sunt in declin.

Sindicatul pilotilor, Vereinigung Cockpit (VC), amenintase cu extinderea actiunii de protest dincolo de ziua de sambata, sporind temerile in randul investitorilor, din cauza costului ridicat pentru companie si al impactului asupra economiei germane.

Acelasi sindicat, insa, a anuntat vineri seara ca va inceta greva sambata, desi nu a exclus noi actiuni de protest in viitor.

Aceasta este a 14-a greva organizata de sindicatul Vereinigung Cockpit de la ...citeste mai departe despre "Lufthansa isi reia zborurile. Pilotii au decisa sa intrerupa greva, desi nu au primit ce au cerut" pe Ziare.com

#Lufthansa incheie greva, #Lufthansa greva , #Stiri International