Lumea nucleara a lui Donald Trump: Ce-ar fi daca toti ar avea bombe atomice?

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 17:58
1142 citiri

Presedintele american Barack Obama a prezidat a patra editie a Summitului privind Securitatea Nucleara si, in mod normal, titlurile din presa s-ar fi referit la decizia lui Vladimir Putin de a boicota evenimentul sau la faptul ca liderul de la Casa Alba l-a mustrat pe seful statului turc Recep Erdogan.

Dar acesta nu este un an obisnuit, pentru ca Donald Trump s-a gandit sa strice "petrecerea nucleara", scrie Wall Street Journal, intr-un articol de opinie.

Intrebat de jurnalistul CNN Anderson Cooper, saptamana aceasta, daca este de acord ca Japonia si Coreea de Sud sa isi fabrice propriile arme nucleare, candidatul prezidential a spus ca nu l-ar deranja si ca este doar o chestiune de timp pana cand cele doua tari vor avea astfel de capacitati.

"Ar fi mai bine daca Japonia s-ar proteja ea insasi impotriva acestui maniac din Coreea de Nord (presedintele Kim Jong-un - n.red.), ar fi mai bine, sincer, daca si Coreea de Sud s-ar putea proteja", a aratat miliardarul american cu sanse ...citeste mai departe despre "Lumea nucleara a lui Donald Trump: Ce-ar fi daca toti ar avea bombe atomice?" pe Ziare.com

#Trump bombe nucleare, #arsenal nuclear SUA, #puteri nucleare , #Stiri International