"Lupul" din umbra lui Vladimir Putin - cine e cel mai fidel aghiotant al presedintelui Rusiei

Vineri, 20 Martie 2015, ora 09:15
865 citiri
"Lupul" din umbra lui Vladimir Putin - cine e cel mai fidel aghiotant al presedintelui Rusiei
Foto: La Tercera

Pentru a fi unul dintre cei mai puternici oameni de pe glob, Vladimir Putin a avut nevoie de oameni fideli, care raspund la prima comanda, dornici sa-i protejeze interesele interne si externe.

Dintre toti aghiotantii presedintelui Rusiei se remarca Alexander Zaldostanov, liderul grupului de motociclisti "Lupii noptii". Acesta este gata sa faca orice pentru Putin, iar actiunile sale din ultima vreme demonstreaza acest lucru, conform La Tercera.

Zaldostanov, in varsta de 52 de ani, are accesul interzis in SUA si Uniunea Europeana si afiseaza un look asemanator cu cel al lui Che Guevara. Despre el se spune ca ar conduce si o "armata privata" a lui Vladimir Putin, pregatita sa intervina oricand prin diverse mijloace.

Fan al lui Stalin si al filmului Mad Max (1980), Zaldostanov s-a imprietenit cu Putin in 2009. Dupa o prima discutie, cei doi au devenit extrem de apropiati, iar Zaldostanov lauda constant modul in care Putin conduce tara.

"Imediat am inteles ca isi iubeste tara si ...citeste mai departe despre ""Lupul" din umbra lui Vladimir Putin - cine e cel mai fidel aghiotant al presedintelui Rusiei" pe Ziare.com

#Vladimir Putin Alexander Zaldostanov, #Vladimir Putin lupii noptii, #motociclisti Vladimir Putin , #Stiri International