Mai multi oameni au fost luati ostatici intr-un mall din Marea Britanie

Duminica, 22 Octombrie 2017, ora 18:53
1065 citiri
Mai multi oameni au fost luati ostatici intr-un mall din Marea Britanie
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-un mall din Nuneaton, a anuntat politia din Warwickshire, care a cerut populatiei sa evite zona.

Fortele de ordine au inconjurat zona, dupa ce un barbat ar fi luat mai multi ostatici, informeaza BBC.

"Ofiterii se confrunta cu un incident la Bermuda Park, Nuneaton. Va rugam evitati zona", a anuntat politia din Warwickshire, pe Twitter.

Presa engleza noteaza ca in sala de cinema din complex se afla mai multe persoane care nu pot iesi, deoarece zona a fost inconjurata de politie.

Martori au declarat pentru mirror.co.uk ca mai multe ambulante si elicoptere ale politiei se afla la complex.

Paul Edgington, un localnic, a scris pe Twitter ca se afla blocat in cinema: "Sunt blocat in sala. Suntem in siguranta? Cat timp mai dureaza situatia?".

El a spus filmul a fost intrerupt in momentul in care politistii au intrat in sala si au dus spectatorii intr-o singura incapere.

"Suntem complet blocati. Nimeni nu are voie sa iasa de aici, politia a incercuit cladirea. Sunt si elicoptere. Oamenii sunt speriati, sunt si copii aici", a declarat Michelle, care lucreaza la restaurantul Frankie si Benny, aflat in apropiere de complex.

Ea a mai spus ca oamenii primesc bauturi gratis in incercarea de a se calma situatia.

Officers are currently dealing with an ongoing incident at Bermuda Park, #Nuneaton. Please avoid the area.- Warwickshire Police (@warkspolice) 22 octombrie 2017 ...citeste mai departe despre "Mai multi oameni au fost luati ostatici intr-un mall din Marea Britanie" pe Ziare.com

#luare ostatici mall Marea Britanie, #luare ostatici mall , #Stiri International