Maia Sandu, despre pericolul rusesc si coruptie: Suntem tinta unui razboi hibrid. Statul e o epava Interviu

Joi, 13 Octombrie 2016, ora 07:07
937 citiri
Maia Sandu, despre pericolul rusesc si coruptie: Suntem tinta unui razboi hibrid. Statul e o epava Interviu
Foto: Facebook/Maia Sandu

Pericolul rusesc este real pentru Republica Moldova, dar la nivel intern, el este neutralizat atat de dezamagirea fata de actuala clasa politica, dar si de propaganda ruseasca omniprezenta. O spune Maia Sandu, candidata a partidului de opozitie PAS la presedintia Republicii Moldova.

Este prima oara in ultimii 20 de ani cand presedintele R.Moldova va fi ales prin vot direct de catre cetateni, pana acum el fiind desemnat de Parlament. Cele mai recente sondaje il dau ca favorit pe Igor Dodon, candidatul socialist sustinut de Rusia, care se bucura de circa 30% din optiunile de vot.

"Speculand frica fata de 'tancurile rusesti', politicienii corupti incearca sa se legitimeze pe plan extern, cand, de fapt, cel mai mare pericol consta in slabiciunea statului Republica Moldova, prada usoara pentru un eventual atac din afara", sustine Sandu.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Maia Sandu a explicat ca principalele vulnerabilitati ale R.Moldova sunt coruptia, saracia si depopularea: "Nu ...citeste mai departe despre "Maia Sandu, despre pericolul rusesc si coruptie: Suntem tinta unui razboi hibrid. Statul e o epava Interviu" pe Ziare.com

#Maia Sandu alegeri prezidentiale Moldova , #Stiri International