Maia Sandu: Nu voi face un pas inapoi, nu mai vreau sclavia asta! Imi este mila de Dodon Interviu

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 06:15
824 citiri
Maia Sandu: Nu voi face un pas inapoi, nu mai vreau sclavia asta! Imi este mila de Dodon Interviu
Foto: Facebook / Maia Sandu

Mizez pe moldoveni inteligenti, puternici, care nu pot fi pacaliti, dusi de nas de o gasca de golani disperati ca pierd totul odata cu alegerile. Imi pun speranta ca moldovenii din diaspora isi vor salva familiile lasate acasa. Ii rog sa mearga la vot. "Hai, diaspora, viitorul nostru e in voi!", afirma Maia Sandu, candidata opozitiei democratice in turul al doilea al al alegerilor prezidentiale din R. Moldova care va avea loc duminica.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Maia Sandu a aratat care ar fi prioritatile sale ca presedinte: lupta impotriva coruptiei, alinierea Constitutiei la standarde occidentale, iar "presedintele este si cel care numeste judecatorii in functia de magistrat. Avem aici exemplul Romaniei unde cu vointa politica si cu un DNA puternic s-a facut curatenie printre oligarhi, politicieni si grupurile de interese."

"Au ajuns sa murdareasca si biserica in acest joc electoral ingrat, iar singura explicatie este spaima ca vor intra la puscarie, daca pierd ...citeste mai departe despre "Maia Sandu: Nu voi face un pas inapoi, nu mai vreau sclavia asta! Imi este mila de Dodon Interviu" pe Ziare.com

#Maia Sandu alegeri prezidentiale Moldova, #alegeri prezidentiale Moldova , #Stiri International