Malaezia refuza sa predea corpul fratelui lui Kim Jon Un daca nu primeste mostre ADN

Vineri, 17 Februarie 2017, ora 09:45
819 citiri

Malaezia nu va preda Coreei de Nord cadavrul fratelui vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-Un, asasinat la inceputul saptamanii, atat timp cat familia nu furnizeaza mostre ADN, a informat vineri politia malaeziana.

"Pana in prezent, niciun membru al familiei sau apropiat nu a venit sa identifice ori sa reclame corpul. Avem nevoie de mostre ADN de la un membru al familiei pentru a stabili profilul persoanei decedate", a declarat un responsabil al politiei, Abdul Samah Mat, conform AFP.

"Coreea de Nord a adresat o cerere pentru restituirea corpului, dar inainte de a-l preda avem nevoie sa identificam corpul", a subliniat acest responsabil.

Vicepremierul malaezian Ahmad Zahid Hamidi a confirmat, joi, ca barbatul asasinat luni la aeroportul international din Kuala Lumpur era Kim Jong-Nam, fratele vitreg al lui Kim Jong-Un, referindu-se la pasapoarte aflate in posesia victimei.

Ahmad Zahid Hamidi a mai spus ca Malaezia este pregatita sa raspunda favorabil cererii Phenianului, odata ce investigatiile vor fi incheiate.

Mai multe persoane au fost arestate miercuri si joi legat de acest caz. ...citeste mai departe despre "Malaezia refuza sa predea corpul fratelui lui Kim Jon Un daca nu primeste mostre ADN" pe Ziare.com

#Malaezia refuza cadavru frate Kim, #frate Kim Jong Un ucis, #arestati asasinat frate Kim Jong Un, #cadavru frate Kim Coreea Nord , #Stiri International