Manifestatia de la Moscova, cu mesajul "Putin este un hot", s-a lasat cu zeci de arestari

Sambata, 04 Noiembrie 2017, ora 17:47
931 citiri
Manifestatia de la Moscova, cu mesajul "Putin este un hot", s-a lasat cu zeci de arestari
Foto: Twitter

Zeci de persoane au fost retinute, sambata, la Moscova, in timpul unui mars anual al ultranationalistilor, majoritatea opozanti ai lui Vladimir Putin.

Acest "Mars rusesc", care reuneste in fiecare an, la 4 noiembrie, grupuri de ultranationalisti, a fost unul autorizat, insa politistii le-au interzis manifestantilor sa isi foloseasca bannerele, considerand sloganurile de pe acestea inadecvate.

La manifestatie au participat aproximativ 300 de persoane, potrivit AFP. Politia a anuntat insa ca au fost prezenti aproximativ 200 de manifestanti.

Manifestantii au scandat: "Putin este un hot" si "Libertate detinutilor politic".

Agentia TASS noteaza ca au fost retinute cel putin 30 de persoane, iar OVD-Info scrie ca au fost retinute 41 de persoane, intre care si unul dintre organizatori, Konstantin Filine.

Un alt lider nationalist, Ivan Beletki, a notat pe Facebook ca politia i-a perchezitionat apartamentul sambata dimineata, in lipsa sa.

Organizat in fiecare an cu ocazia Zilei Unitatii Nationale, "Marsul rusesc" reuneste de la an la an din ce in ce mai putini participanti si este deseori eclipsat de alte evenimente organizate in aceeasi zi de formatiunile apropiate de putere.

ОМОН избил девушку, она лежит на земле без сознания. Приехала скорая #Протест #РусскийМарш #Москва от @styazshkin pic.twitter.com/ON11PA9pd3- Протест-инфо (@protest_msk) November 4, 2017 ...citeste mai departe despre "Manifestatia de la Moscova, cu mesajul "Putin este un hot", s-a lasat cu zeci de arestari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#miting Moscova, #demonstratie Moscova anti Putin , #Stiri International