Marea Britanie iese din UE: Prima reactie de la Kremlin si ce spera primarul Moscovei

Vineri, 24 Iunie 2016, ora 15:40
808 citiri
Marea Britanie iese din UE: Prima reactie de la Kremlin si ce spera primarul Moscovei
Foto: Arhiva Ziare.com

Kremlinul spera ca decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana nu va afecta relatiile cu Rusia si insista asupra faptului ca o UE puternica este in interesul Moscovei.

Reactia nu a venit direct de la presedintele rus, Vladimir Putin, care nu a comentat pana acum rezultatul referendumului, ci de la purtatorul sau de cuvant, Dmitri Peskov, citat de Samaa TV.

Ce se intampla dupa BREXIT? URMARESTE LIVE evolutiile internationale dupa decizia britanicilor

Acesta a precizat ca istoria celor doua tari este complicata si ca nu poate spune ca britanicii au fost mereu dispusi sa coopereze si sa comunice. Amintim ca relatiile dintre Marea Britanie si Rusia s-au inrautatit in ultimii ani, mai ales dupa cazul fostului spion KGB Alexander Litvinenko, care a fost fost ucis la Londra prin otravire cu poloniu.

Revenind la declaratia lui Peskov, acesta a mai spus ca Uniunea Europeana este un partener comercial, economic si de investitii foarte important pentru Rusia, iar ...citeste mai departe despre "Marea Britanie iese din UE: Prima reactie de la Kremlin si ce spera primarul Moscovei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reactie Kremlin Brexit, #Marea Britanie Brexit, #Marea Britanie iese UE , #Stiri International