Marea Britanie, o tara prabusita?

Luni, 27 Iunie 2016, ora 15:06
877 citiri
Marea Britanie, o tara prabusita?

Teama de viitor, frustrarile si aroganta unei parti din electoratul britanic, in special a celui englez s-ar putea sa ne fi salvat pe noi ceilalti.

Abil manipulati de politicieni fara scrupule interesati doar de accesul la putere, pe fondul superficialitatii politice a premierului David Cameron, in pofida intelectualitatii, a expertilor si a tineretului interesat in viitor, in furia lor lipsita de sens, muncitorii saraci ai marilor orase engleze si taranimea in varsta au reusit ce si-au propus. "Sa-si ia tara inapoi!". Sa redevina "independenti".

Sperand ca in felul acesta o vor duce mai bine. Dorind o solutie facila, una binara (in-out) pentru un cumul de provocari din cele mai complexe.

Solutia lor frivola la provocarile globalizarii, la scaderea competitivitatii economiei britanice, la riscurile prabusirii Orientului Mijlociu si la agresiunea asupra Europei a Rusiei a constat in iesirea din UE. Adica fuga de realitate. Din fericire pentru noi ceilalti, Brexitul a devenit un ...citeste mai departe despre "Marea Britanie, o tara prabusita?" pe Ziare.com

#Brexit Romania, #Brezxit Marea Britanie , #Stiri International