Marea Britanie, pregatita pentru lovituri aeriene impotriva Statului Islamic in Libia si Siria

Luni, 27 Iulie 2015, ora 16:31
1031 citiri
Marea Britanie, pregatita pentru lovituri aeriene impotriva Statului Islamic in Libia si Siria
Foto: Facebook/David Cameron

Premierul Britanic David Cameron a declarat luni, la Jakarta, ca este pregatit sa ordone lovituri aeriene impotriva pozitiilor militantilor islamisti in Libia si Siria, pentru a preveni atacuri teroriste pe strazile din Marea Britanie.

"Daca exista o amenintare la adresa Marii Britanii sau a poporului nostru pe strazile noastre (...) suntem capabil sa-i punem capat luand masuri imediate impotriva acestei amenintari", a subliniat Cameron, adresandu-se reporterilor dupa aterizarea la Jakarta, prima etapa a turneului sau de patru zile in Asia de Sud-Est, care va mai cuprinde Singapore, Vietnam si Malaezia.

Teroristii Statului Islamic au mai gasit o cale sa ajunga in Europa neobservati

"Ca prim-ministru, intotdeauna as dori sa incerc si sa iau acea masura (...) fie ca problema provine din Libia, Siria sau din oricare alta parte", a continuat David Cameron.

Premierul britanic intentioneaza sa foloseasca acest turneu sud-asiatic pentru a crea noi aliante politice in scopul ...citeste mai departe despre "Marea Britanie, pregatita pentru lovituri aeriene impotriva Statului Islamic in Libia si Siria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cameron lovituri Stat Islamic, #Marea Britanie lupta Stat islamic , #Stiri International