Marturia unui medic ranit din Alep: E un razboi de exterminare. Totul e o tinta, fie ca e un om, un copac sau un bolovan

Miercuri, 23 Noiembrie 2016, ora 14:35
1008 citiri

Un medic din orasul sirian Alep, care este scena unor lupte intense in ultima perioada, relateaza de la fata locului cum e sa traiesti in mijlocul a ceea ce el numeste un "razboi de exterminare".

Aproape 150 de civili au fost ucisi in violentele din jumatatea de est a Alepului, intr-o singura saptamana, dupa ce regimul sirian, sustinut de Rusia, a asediat orasul controlat de rebelii care se opun presedintelui Bashar al-Assad, scrie The Guardian.

Ofensiva fortelor lui Assad, hotarate sa striveasca opozitia rebela, a inceput in urma cu doua luni, iar de atunci peste 800 de oameni au fost ucisi, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului. Insa violentele s-au intensificat in ultimele doua saptamani.

"Campania crancena este un razboi de exterminare", a spus un medic din estul Alepului, ranit in urma unei lovituri aeriene.

"Totul este o tinta, fie ca e un om, un copac sau un bolovan. Totul este exterminat", a aratat medicul, care a acuzat ca ONU cunoaste toate ...citeste mai departe despre "Marturia unui medic ranit din Alep: E un razboi de exterminare. Totul e o tinta, fie ca e un om, un copac sau un bolovan" pe Ziare.com

#razboi exterminare Alep, #bombardamente Alep, #oameni ucisi Alep , #Stiri International