Marturii din bastionul Statului Islamic: Copii patruleaza strazile cu AK-47 in maini. Este ireal

Marti, 08 Decembrie 2015, ora 13:51
983 citiri

Viata in Raqqa, bastionul sirian al gruparii jihadiste Statul Islamic, este un cosmar pentru cei care au cunsocut orasul in perioada prospera si liberala. Copii de 10 ani patruleaza pe strazi si oamenii sunt prizonieri in propriile case.

Suleiman a fugit in Turcia cu familia. Si-a incuiat casa pentru ultima data si si-a strecurat cheia in buzunar chiar daca stia ca nu-si va mai revedea locuinta niciodata. Contrabandistul i-a scos familia din capitala de facto a Statului Islamic, Raqqa, contra sumei de 500 de dolari, scrie CNN.

Cei cinci au fugit in Turcia la adapostul noptii, pentru ca este ilegal sa parasesti Statul Islamic si pedepsele sunt dure. Fostul profesor, in siguranta acum in Turcia, a povestit cum a fost terorizat pe strada de Statul Islamic, cum e sa fii bombardat de avioanele mai multor natiuni si cum e sa abandonezi tot ce ai construit o viata.

Cum isi justifica Statul Islamic brutalitatea

Suleiman a sustinut revolta impotriva dictatorului sirian Bashar al ...citeste mai departe despre "Marturii din bastionul Statului Islamic: Copii patruleaza strazile cu AK-47 in maini. Este ireal" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#marturii Stat Islamic Raqqa, #marturie supravietuitor Stat Islamic , #Stiri International