Marturiile supravietuitorilor din Bruxelles: Am simtit explozia in tot corpul. Era sange peste tot, o scena de razboi

Marti, 22 Martie 2016, ora 12:18
1357 citiri
Marturiile supravietuitorilor din Bruxelles: Am simtit explozia in tot corpul. Era sange peste tot, o scena de razboi
Foto: Twitter/Michael

Cei care s-au aflat, marti dimineata, in aeroportul Zaventem din Bruxelles, cand acesta a fost zguduit de doua explozii, sunt ingroziti. La fel si martorii deflagratiei care a cutremurat tunelurile la metroul belgian.

Pana acum se stie ca zeci de oameni au murit sau au fost raniti, in urma exploziilor, iar procurorul general al Belgiei a confirmat ca a fost vorba despre cel putin un atac sinucigas la aeroport.

LIVE Explozii in Bruxelles, la aeroport si metrou: Zeci de morti

Cei care au supravietuit vorbesc cu groaza despre atacurile sangeroase. Corespondentul Sky News Alex Rossi, aflat pe aeroportul Zaventem la orele diminetii, povesteste ca, la un moment dat, a auzit "doua explozii foarte, foarte puternice".

"Simteam cum se misca cladirea. Era mult praf, era si mult fum...am mers catre locul din care s-a auzit explozia si am vazut oameni cum alergau, foarte ametiti si socati", a spus acesta.

"Am simtit explozia, am simtit-o in tot corpul si ne-am uitat unul la celalalt ...citeste mai departe despre "Marturiile supravietuitorilor din Bruxelles: Am simtit explozia in tot corpul. Era sange peste tot, o scena de razboi" pe Ziare.com

#marturii aeroport Bruxelles, #atac terorist Bruxelles martori , #Stiri International