McDonalds recunoaste ca e ceva in neregula cu hamburgerii. Revista presei de business

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 10:02
2172 citiri
McDonalds recunoaste ca e ceva in neregula cu hamburgerii. Revista presei de business

McDonalds, Germania, Grecia, Hong Kong si Disney sunt subiectele principale ale revistei presei de business de astazi.

McDonalds renunta la un proces controversat de preparare a carnii

McDonalds va renunta la o reteta controversata pe care o folosea pentru hamburgeri. Reprezentantii companiei, care detine numai in Statele Unite, Sudul Californiei, 800 de restaurante, au declarat ca decizia de a renunta la procesul de preparare a hamburgerilor nu a fost luata in urma vreunei critici publice.

Germania insista ca bugetul Greciei sa fie sub control

Germania face presiuni ca bugetul Greciei sa fie sub control, in ciuda faptului ca a primit refuzul Greciei si a altor staste din zona euro, luni, in cadrul summit-ului european.

Cancelarul german, Angela Merkel, spune ca trebuie supravegheate cheltuielile Greciei. Mediul politic din Germania este frustrat ca Grecia nu a reusit sa indeplineasca targeturile de taieri de costuri.

Behind Chancellor Angela Merkel's quest for strict supervision of Greek spending lies growing frustration in Berlin that Greece has failed to meet its deficit-cutting targets or overhaul its economy, which were the conditions of its Euro110 billion ($145 billion) bailout in 2010.

Hong Kong: Planuri de investitii de 10,3 miliarde de dolari pentru cresterea economiei

Hong Kong va cheltui aproape 10,3 miliarde de dolari pentru cresterea economiei, guvernul tarii estimand ca tara a inregistrat cea mai mica crestere din 2009.

Disney va prelua controlul companiei indiene UTV

Disney a anuntat ca va prelua controlul celui mai mare producator TV din India, UTV. Oficialii gigantului american au declarat ca extindere pe pietele internationale este factorul cheie pentru cresterea companiei.

#revista presei de business , #Stiri International