Melania Trump a purtat in Sicilia o haina care costa cam cat castiga un american intr-un an

Sambata, 27 Mai 2017, ora 15:55
978 citiri
Melania Trump a purtat in Sicilia o haina care costa cam cat castiga un american intr-un an
Foto: Facebook/Melania Trump

Prima Doamna a Statelor Unite continua sa atraga atentia prin tinutele purtate la evenimentele oficiale la care participa alaturi de Donald Trump.

Aflata in Sicilia, unde a avut loc o intalnire a liderilor G7, Melania Trump a purtat o jacheta Dolce & Gabbana care costa 51.000 de dolari, a remarcat

Washington Post.

Cu ocazia unei vizite a primelor doamne in Catania, sotia presedintelui american a optat pentru o haina colorata, cu motiv floral, o schimbare vizibila fata de alegerile vestimentare mai sobre de pana acum din timpul turneului international al presedintelui american.

US First Lady Melania Trump arrives for a visit at the Chierici Palace City Hall of Catania on the sidelines of a G7 summit of the Heads of State and of Government in Taormina ❤️❤️❤️❤️❤️ THANK YOU @flotus #melaniatrump ❤ #DGWoman #DGStyle ❤❤❤🇮🇹🇺🇸 A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on May 26, 2017 at 8:06am PDT

Casa Alba a refuzat sa ofere informatii despre pretul jachetei. Washington Post mentioneaza insa ca primele doamne primesc din partea guvernului american o indemnizatie pentru garderoba.

In cazul de fata este vorba despre o jacheta Dolce & Gabbana care costa 51.000 de dolari in magazine, cu doar cateva mii de dolari mai putin decat venitul mediu din SUA pentru 2015, cel mai recent an pentru care Biroul de Recensamant din aceasta tara ofera informatii.

Mai multi creatori de moda au declarat ca refuza sa o imbrace pe Prima Doamna in semn de protest fata de politicile presedintelui Trump.

C.S. ...citeste mai departe despre "Melania Trump a purtat in Sicilia o haina care costa cam cat castiga un american intr-un an" pe Ziare.com

#Melania Trump jacheta, #Melania Trump haine , #Stiri International