Merkel a fost vizata de peste 1.000 de plangeri pentru inalta tradare, dupa criza refugiatilor

Miercuri, 30 August 2017, ora 17:48
1018 citiri
Merkel a fost vizata de peste 1.000 de plangeri pentru inalta tradare, dupa criza refugiatilor
Foto: Facebook/ Angela Merkel

Peste 1.000 de plangeri pentru inalta tradare au fost depuse impotriva cancelarului german Angela Merkel dupa criza refugiatilor, din 2015. Plangerile au fost depuse de simpatizanti ai dreptei populiste, AfD.

"Plangerile impotriva cancelarului s-au dovedit, toate, fara fundament", a insistat purtatorul de cuvant al Parchetului federal din Karlsruhe (sud-vestul tarii), Frauke Koehler.

Simpatizanti si militanti ai partidului antiimigranti si antiislam Alternativa pentru Germania (AfD) ii reproseaza liderei conservatoare ca a deschis portile tarii in mod necontrolat pentru peste un milion de refugiati, in 2015 si 2016.

In campanie pentru un al patrulea mandat de cancelar, inainte de alegerile legislative din 24 septembrie, Merkel este huiduita adesea in cursul deplasarilor sale in fosta Germanie comunista, unde AfD se bucura de cea mai mare sustinere.

Formatiunea, care flirteaza cu extremismul si xenofobia, este creditata cu pana la 9% din intentiile de vot.

E oficial pretul platit de Merkel pentru imigranti: Un partid extremist ii ia fata in alegeriMerkel a picat testul: Partidul sau, umilit "la el acasa" de o formatiune anti-migratieMerkel recunoaste: Germania si UE au facut greseli in privinta migrantilorMerkel recunoaste ca a gresit in criza refugiatilor, dupa rezultatele dezastruoase de la alegeri (Video)Angela Merkel nu regreta decizia de a deschide granitele pentru refugiati - o spune in plina campanie electoralaUn refugiat sirian s-a alaturat partidului Angelei Merkel ...citeste mai departe despre "Merkel a fost vizata de peste 1.000 de plangeri pentru inalta tradare, dupa criza refugiatilor" pe Ziare.com

#Merkel plangeri inalta tradare, #Merkel criza refugiati, #Merkel refugiati Germania , #Stiri International