Merkel a zburat in India cu un avion militar, dupa ce aeronava oficiala s-a stricat

Duminica, 04 Octombrie 2015, ora 15:43
697 citiri
Merkel a zburat in India cu un avion militar, dupa ce aeronava oficiala s-a stricat
Foto: Wikipedia / Airbus A310 MRT MedEvac

Cancelarul german Angela Merkel s-a vazut nevoita sa zboare duminica in India la bordul unui avion militar de transport, dupa ce aeronava guvernamentala a suferit o defectiune tehnica la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul din Berlin, informeaza DPA.

Merkel, insotita de o delegatie formata din ministri, oameni de afaceri si jurnalisti, urma sa calatoreasca la bordul aeronavei Konrad Adenauer, un Airbus A340 modificat, care poarta numele primului cancelar al Germaniei dupa incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Un jurnalist al DPA care calatorea cu Merkel a transmis ca intreaga delegatie va zbura la bordul aeronavei Kurt Schumacher, un Airbus A310 (MRT) care a fost botezat in onoarea fostului lider al Partidului Social-Democrat si care este folosit de obicei in misiuni ale Armatei germane (transport trupe, evacuare medicala). Nu este clar ce fel de defectiune a suferit avionul guvernamental.

DPA comenteaza ca avionului militar de transport ii lipsesc multe ...citeste mai departe despre "Merkel a zburat in India cu un avion militar, dupa ce aeronava oficiala s-a stricat" pe Ziare.com

#Merkel vizita India, #Merkel avion militar , #Stiri International