Merkel nu e deloc optimista: Europa e foarte departe de o solutie pentru repartizarea imigrantilor

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 12:35
940 citiri
Merkel nu e deloc optimista: Europa e foarte departe de o solutie pentru repartizarea imigrantilor
Foto: Facebook/Angela Merkel

Uniunea Europeana (UE) a facut un "prim pas" prin acordul cu privire la repartizarea a 120.000 de refugiati, insa este inca "foarte departe" de o solutie globala care vizeaza un sistem durabil de cote, a estimat joi cancelarul federal german Angela Merkel.

"Am facut un prim pas, insa suntem foarte departe de ceea ce trebuie sa urmarim", a spus Merkel in fata parlamentarilor germani, a doua zi dupa un summit extraordinar al UE pe marginea crizei fara precedent a imigratiei cu care se confrunta Europa.

"Sunt absolut convinsa ca Europa nu are nevoie numai de o repartizare punctuala, ci mai ales de o procedura durabila cu privire la repartizarea de refugiati intre statele membre", a spus Merkel, reafirmand pozitia Berlinului si sprijinul sau pentru propunerea de cote formulata in acest sens de Comisia Europeana.

Merkel, aratata cu degetul inainte de summitul extraordinar pe tema refugiatilor: A creat haos!

Germania se asteapta sa primeasca in 2015 intre 800.000 si 1 milion de ...citeste mai departe despre "Merkel nu e deloc optimista: Europa e foarte departe de o solutie pentru repartizarea imigrantilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Merkel criza imigrantilor, #Merkel solutie criza refugiatilor Europa , #Stiri International