Merkel, printre candidatii favoriti la premiul Nobel pentru Pace

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 14:11
864 citiri
Merkel, printre candidatii favoriti la premiul Nobel pentru Pace
Foto: Facebook/Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel se poate considera o candidata serioasa la premiul Nobel pentru Pace, ce va fi acordat vinerea viitoare, pentru rolul sau in criza migrantilor si cea ucraineana.

"Cancelarul Angela Merkel are perspective bune de a obtine premiul Nobel pentru Pace", releva Bild, intr-un articol scurt intitulat "Premiul Nobel pentru Pace pentru Angela Merkel?"

Kristian Berg Harpviken, directorul Institutului de cercetare pentru pace (Prio) din Oslo, si unul din expertii cei mai influenti in ceea ce priveste pronosticurile pe tema premiului Nobel pentru Pace, a prognozat joi victoria cancelarului german, cu toate ca prognozele sale rareori s-au adeverit.

"Angela Merkel va primi premiul Nobel pentru Pace", a declarat el, intr-o conferinta de presa, argumentand ca anul acesta criza refugiatilor va atrage atentia Comitetului Nobel. "Angela Merkel este persoana care a preluat conducerea" in aceasta problema in Europa, a spus el in continuare.

Cancelarul german a ...citeste mai departe despre "Merkel, printre candidatii favoriti la premiul Nobel pentru Pace" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Angela Merkel Nobel Pace, #premii Nobel Pace , #Stiri International