Merkel pune piciorul in prag: Ce masuri ia impotriva refugiatilor

Vineri, 21 August 2015, ora 17:23
1304 citiri
Merkel pune piciorul in prag: Ce masuri ia impotriva refugiatilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Cancelarul Angela Merkel este hotarat sa ia masuri in fata cresterii explozive a numarului refugiatilor, situatie ce a ajuns sa provoace tensiuni in Germania.

Sefa Guvernului de la Berlin se va deplasa marti la Marxloh, o suburbie saraca a orasului industrial Duisburg, unde imigrantii ilegali rromi, libanezi si kurzi au ajuns sa se lupte pentru suprematie, iar politia tine cu greu situatia sub control, relateaza vineri agentia DPA.

Angela Merkel se va intalni acolo cu liderii confesiunilor musulmana si crestina, precum si cu activistii care militeaza pentru sporirea ajutoarelor sociale acordate imigrantilor.

Merkel a pus ochii pe refugiati: Vrea sa faca o lista neagra si sa le interzica accesul

Germania se asteapta sa primeasca anul acesta circa 800.000 de cereri de azil, numar ce reprezinta 1% din populatia tarii. Drept urmare, Guvernul de la Berlin doreste sa intensifice repatrierea imigrantilor ilegali a caror cerere de azil aparent nu poate justificata de razboaie sau ...citeste mai departe despre "Merkel pune piciorul in prag: Ce masuri ia impotriva refugiatilor" pe Ziare.com

#Merkel imigranti, #Merkel refugiati, #Merkel imigranti Germania , #Stiri International