Mesajele emotionante ale lui Donald Trump si Hillary Clinton inaintea votului

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 12:31
950 citiri

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii a ajuns la final, iar republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton au transmis ultimele mesaje inainte de vot.

Cei doi au vorbit la mitinguri organizate dupa miezul noptii in America, respectiv dupa ora 07:00, ora Romaniei.

Trump a fost in Grand Rapids, Michigan, unde la ora 00:30 a spus ca "astazi este ziua independentei noastre. Astazi, clasa muncitoare americana va riposta", scrie The Washington Post.

"Mai avem un singur candidat de invins. Mergeti la culcare. Mergeti la culcare acum, treziti-va si votati", a mai spus republicanul.

Urmareste, live, desfasurarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite

In schimb, Hillary Clinton a mers in Raleigh, Carolina de Nord, insotita de fostul presedinte Bill Clinton si de fiica lor, Chelsea. De asemenea, la miting a fost prezenta si Lady Gaga, care a avut un recital.

"Vreau sa intelegeti ca munca noastra impreuna tocmai incepe", a ...citeste mai departe despre "Mesajele emotionante ale lui Donald Trump si Hillary Clinton inaintea votului" pe Ziare.com

#mesaje emotionante Hillary Trump, #ultimele mesaje Hillary Trump, #mesaje campanie Hillary Trump, #Hillary Trump alegeri prezidentiale, #Hillary Trump vot SUA , #Stiri International