Mesajul Ambasadei SUA pentru romani: Pace, securitate, stat de drept

Duminica, 14 Iunie 2015, ora 14:53
945 citiri
Mesajul Ambasadei SUA pentru romani: Pace, securitate, stat de drept
Foto: Ziare.com (Arhiva)

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia implinirii a 135 de ani de relatii bilaterale SUA-Romania.

"La baza parteneriatului nostru stau valorile transatlantice pe care Statele Unite si Romania le impartasesc. Azi implinim 135 de ani de relatii bilaterale - Ne dorim ca toti romanii sa se bucure de pace si securitate, protejati de statul de drept.

Dorim sa colaboram cu Romania pentru a construi o economie de clasa mondiala, in care antreprenoriatul si realizarile individuale sunt sarbatorite si genereaza crestere economica", a scris pe Facebook Ambasada SUA la Bucuresti.

Cu acelasi prilej, premierul Victor Ponta a transmis si el un mesaj. Spre deosebire de Ambasada SUA, premierul n-a scos un cuvant despre statul de drept, preferand sa se axeze pe securitatea internationala.

Dupa ce a fost la meci cu Putin, Ponta da asigurari despre orientarea occidentala a Romaniei

"SUA vor avea pe mai departe in Romania acelasi partener solidar si de ...citeste mai departe despre "Mesajul Ambasadei SUA pentru romani: Pace, securitate, stat de drept" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mesaj ambasada sua romania, #mesaj ambasada sua bucuresti , #Stiri International