Mesajul lui Trump pe Twitter dupa dezvaluirile fostului sef FBI: Wow, Comey este un turnator!

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 16:14
961 citiri
Mesajul lui Trump pe Twitter dupa dezvaluirile fostului sef FBI: Wow, Comey este un turnator!
Foto:Facebook/President Donald J. Trump

Presedintele SUA Donald Trump l-a calificat vineri pe fostul director al FBI James Comey drept un "informator", la o zi dupa ce acesta a depus marturie in care l-a acuzat pe Trump ca a incercat sa blocheze o investigatie si ca a spus minciuni despre el si despre FBI.

"In pofida atator declaratii false si minciuni, reabilitare totala si completa... si WOW, Comey este un turnator (leaker, in limba engleza - n.r.)! ", a scris Trump intr-un mesaj difuzat pe Twitter.

Despite so many false statements and lies, total and complete vindication...and WOW, Comey is a leaker!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 9 iunie 2017

Aceasta este prima reactie a lui Trump, pe Twitter, dupa audierea fostului director al FBI de catre Comitetul pentru Informatii din Senatul american in cadrul careia fostul director al FBI l-a acuzat pe presedintele republican ca a mintit pur si simplu cu privire la motivele destituirii sale intempestive, la 9 mai, relateaza Reuters.

EFE relateaza ca, potrivit presei americane, Trump si-a petrecut ziua de joi in compania avocatului sau personal, Marc Kasowitz, si a ministrului Apararii, James Mattis, unul dintre cei mai importanti apropiati ai sai.

In pofida faptului ca unii consilieri de-ai sai se temeau ca liderul de la Casa Alba va reactiona in timp ce Comey inca era audiat, Trump si-a facut de lucru, participand la diverse evenimente si reuniuni, si a urmarit doar 45 de minute din audierea care a durat doua ore si jumatate, potrivit The New York Times.

Reactia lui Trump la dezvaluirile fostului director FBI: Ne aflam sub asediuFostul sef al FBI nu are nicio indoiala ca Rusia a interferat in alegerile din SUA. La ce intrebari n-a vrut sa raspunda ...citeste mai departe despre "Mesajul lui Trump pe Twitter dupa dezvaluirile fostului sef FBI: Wow, Comey este un turnator!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump informator James Comey, #James Comey fost director FBI , #Stiri International