Mesajul Rusiei pentru Assad: Respecta armistitiul in Siria si vei scapa cu demnitate

Joi, 18 Februarie 2016, ora 23:34
1042 citiri
Mesajul Rusiei pentru Assad: Respecta armistitiul in Siria si vei scapa cu demnitate
Foto: Arhiva site/Kremlin

Rusia a recomandat, joi, Administratiei Bashar al-Assad, aflata la putere in Siria, sa respecte planul de incetare a focului care ar urma sa fie instituit, Moscova promitandu-i liderului de la Damasc ca poate scapa cu demnitate.

"Rusia a investit foarte mult in criza din Siria, la nivel politic, diplomatic si acum chiar militar", a declarat Vitali Ciurkin, ambasadorul rus la Natiunile Unite.

"Prin urmare, am vrea ca presedintele Bashar al-Assad sa tina cont de aceste aspecte", a adaugat Ciurkin intr-un interviu acordat ziarului Kommersant.

Rusia a trimis in Siria cel mai avansat avion spion

"Am auzit declaratiile presedintelui al-Assad la televiziune... Sigur ca Administratia de la Damasc nu ignora eforturile diplomatice depuse de Rusia... Exista discutii despre o incetare a focului, despre o incetare a ostilitatilor in viitorul apropiat. Lucram intens la acest lucru", a subliniat diplomatul rus.

"Daca autoritatile siriene urmeaza calea Rusiei in solutionarea acestei ...citeste mai departe despre "Mesajul Rusiei pentru Assad: Respecta armistitiul in Siria si vei scapa cu demnitate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia mesaj Assad demnitate armistitiu Siria, #Rusia Siria razboi , #Stiri International