#MeToo: O fosta vedeta Fox News dezvaluie ca Trump a sarutat-o pe buze

Sambata, 09 Decembrie 2017, ora 20:15
1146 citiri
#MeToo: O fosta vedeta Fox News dezvaluie ca Trump a sarutat-o pe buze
Foto: Facebook / Juliet Huddy

O fosta vedeta a postului american Fox News a declarat vineri ca Donald Trump a sarutat-o pe gura dupa un pranz pe care l-au luat impreuna in 2005, in cadrul unei vizite la Trump Tower.

Juliet Huddy, in prezent realizatoare la un post de radio din New York, a dezvaluit incidentul in contextul scandalurilor declansate in cadrul campaniei #MeToo.

"M-a dus la un pranz in Trump Tower, doar noi doi. Mi-a spus la revedere in lift, de fata cu omul de la securitate, si in loc sa ma sarute pe obraz s-a intins si m-a sarutat pe buze. Nu am fost ofensata", a marturisit ea, scrie Politico.

Huddy a mai afirmat ca a fost "un moment ciudat" si ca a fost "surprinsa" ca Donald Trump a ales sa o sarute pe buze, dar nu s-a simtit "amenintata", iar el "nu a mai incercat asta niciodata dupa aceea".

Dezvaluirea a fost facuta in contextul in care mai multe personalitati, inclusiv din randurile politicienilor, au fost acuzate de hartuire sexuala. Juliet Huddy insasi l-a acuzat de asa ceva pe Bill O'Reilly, fosta vedeta a postului Fox News concediata dupa declansarea campaniei care a dat rascolit viata americanilor.

Huddy s-a aratat dezamagita de presedintele Trump cand acesta i-a luat apararea lui O'Reilly spunand ca nu il crede in stare de hartuire sexuala.

Donald Trump insusi a fost aratat cu degetul de mai multe femei, presupuse victime, dar presedintele american a negat categoric toate acuzatiile.

Casa Alba sustine ca toate femeile care l-au acuzat pe Trump de hartuire sexuala mintDustin Hoffman este acuzat din nou de abuzuri sexuale: Se intampla la fiecare spectacol pe BroadwayUn congresman american a demisionat dintr-un post cheie dupa acuzatii de hartuire sexualaPortia de Rossi il acuza pe Steven Seagal de hartuire sexuala. Ellen DeGeneres reactioneazaNetflix se delimiteaza total de Kevin Spacey, dupa acuzatiile de hartuire sexuala

C.B. ...citeste mai departe despre "#MeToo: O fosta vedeta Fox News dezvaluie ca Trump a sarutat-o pe buze" pe Ziare.com

#Trump sarutat buze vedeta Fox, #Trump metoo , #Stiri International