Mexicanii l-au ars pe Donald Trump ca pe Iuda (Video)

Duminica, 27 Martie 2016, ora 17:30
814 citiri
Mexicanii l-au ars pe Donald Trump ca pe Iuda (Video)
Foto: captura YouTube

Reprezentari din hartie si plastic care-l infatiseaza pe Donald Trump, candidatul in cursa republicanilor pentru Casa Alba, au fost arse sambata seara in capitala Mexicului, Ciudad de Mexico, dar si in alte orase mexicane, cu prilejul ritualului "Arderea lui Iuda" din saptamana sfanta, care aminteste de fapta lui Iuda Iscarioteanul, care l-a tradat pe Iisus Hristos.

In traditia mexicana, in saptamana sfanta inaintea sfintelor sarbatori de Paste mexicanii ard reprezentari ale unor politicieni care nu sunt populari pentru a simboliza victoria binelui asupra raului si pentru a anunta sarbatoarea sfanta a Pastelui.

Declaratiile lui Donald Trump din timpul campaniei prezidentiale privind imigrantii i-au indignat pe mexicani si i-au atras un loc in cadrul ritualului, noteaza Reuters.

In cartierul La Merced din capitala Ciudat de Mexico sute de rezidenti au strigat "moarte" si mai multe insulte in timp ce urmareau distrugerea papusii din hartie si plastic, in marime naturala, care-l ...citeste mai departe despre "Mexicanii l-au ars pe Donald Trump ca pe Iuda (Video)" pe Ziare.com

#Trump ars Mexic, #Trump Iuda Mexic, #Trum imigranti Mexic , #Stiri International