Michael Flynn, fostul consilier al lui Trump, care l-a primit pe Dragnea in SUA, va fi pus sub acuzare

Duminica, 05 Noiembrie 2017, ora 20:14
1063 citiri
Michael Flynn, fostul consilier al lui Trump, care l-a primit pe Dragnea in SUA, va fi pus sub acuzare
Foto: Facebook / Liviu Dragnea

Procurorul special Robert Mueller a strans suficiente dovezi pentru a-l pune sub acuzare pe Michael Flynn, fost consilier pe probleme de securitate nationala al presedintelui american Donald Trump, si pe fiul acestuia, a relatat duminica NBC News, citand multiple surse familiare cu ancheta, transmite Reuters.

NBC News a relatat ca echipa lui Mueller - care supervizeaza ancheta cu privire la presupusa ingerinta rusa in campania prezidentiala din 2016 si posibilele conexiuni cu Rusia ale echipei de campanie a lui Donald Trump - are in vedere posibile acuzatii de spalare de bani, inducerea in eroare a agentilor federali si rolul lui Flynn intr-un posibil plan de a scoate din Statele Unite un oponent al presedintelui Turciei in schimbul a milioane de dolari.

Mueller creste presiunea asupra lui Flynn dupa punerea sub acuzare a sefului de campanie a lui Trump, Paul Manafort, potrivit NBC News.

Flynn a fost consilierul pe probleme de securitate nationala a lui Trump pentru doar 24 de zile, fiind nevoit sa demisioneze dupa ce s-a descoperit ca i-a ascuns adevarul vicepresedintelui Michael Pence in legatura cu contactele sale cu un inalt diplomat rus.

NBC a mai relatat ca avocatii lui Flynn si ai fiului sau, Michael G. Flynn, care a lucrat cu tatal sau, au refuzat sa comenteze informatiile, la fel si biroul lui Mueller. Reuters anunta la randul sau ca nu a putut verifica informatiile din alte surse.

Flynn este si cel care l-a primit la Washington pe Liviu Dragnea, iar ulterior s-a descoperit ca liderul PSD a platit 100.000 de euro pentru intreaga lovitura de PR. ...citeste mai departe despre "Michael Flynn, fostul consilier al lui Trump, care l-a primit pe Dragnea in SUA, va fi pus sub acuzare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Flynn consilier Trump , #Stiri International