Michael Moore, disputa online cu Donald Trump: Presedintia ta este o bomba si se va incheia devreme

Duminica, 29 Octombrie 2017, ora 12:15
895 citiri
Michael Moore, disputa online cu Donald Trump: Presedintia ta este o bomba si se va incheia devreme
Foto: Facebook Michael Moore

Donald Trump a facut, sambata, un comentariu la adresa spectacolului de pe Broadway al regizorului si unuia dintre criticii lui vehementi Michael Moore. In replica, cineastul l-a asigurat ca presedintia lui va fi una scurta, un "angajament limitat".

"Desi in afara sferei presedintiei, trebuie sa spun ca show-ul de mantuiala al lui Michael Moore de pe Broadway a fost o bomba si a fost anulat fortat. Trist!", a scris pe Twitter presedintele SUA.

Donald Trump l-a criticat sambata pe activistul liberal, la cateva zile dupa ce one-man show-ul lui, "The Terms of My Surrender", regizat de Michael Mayer, si-a incheiat reprezentatiile programate timp de 12 saptamani la Belasco Theatre. Ultima a avut loc pe 22 octombrie.

Astfel, afirmatia potrivit careia spectacolul a fost anulat fortat este o denaturare a realitatii. Moore a anuntat recent planuri de a porni intr-un turneu american cu acest show, vara viitoare.

Spectacolul anti-Trump examineaza peisajul politic si cultural actual din SUA, precum si experientele personale care l-au facut pe Moore sa devina activist.

"Terapie pentru liberali", a scris criticul Frank Scheck de la The Hollywood Reporter intr-o cronica. El l-a numit pe Michael Moore un povestitor "amuzant si atragator".

Printre subiectele abordate in acest spectacol se numara criza apei potabile din Flint (Michigan) si statisticile ingrijoratoare privind sanatatea oamenilor din zona in urma contaminarii mediului.

In luna august, Michael Moore a condus spectatorii sai la Trump Tower din New York pentru a protesta fata de reactia presedintelui la violentele din Charlottesville (Virginia).

Desi l-a invitat in numeroase randuri si i-a pastrat un loc special presedintelui SUA in sala de spactacole, Donald Trump nu a participat la nicio reprezentatie.

"Probabil ai confundat show-ul meu de succes de pe Broadway cu presedintia ta - care este o bomba si se va incheia devreme. Deloc trist. Pe Broadway, Donald, i se spune - exact ce planuim sa facem din presedintia ta", i-a raspuns Michael Moore lui Trump.

In primavara acestui an, regizorul Michael Moore a anuntat ca pregateste documentarul "Fahrenheit 11/9", titlul care face referire la ziua in care Donald Trump a fost declarat presedinte al Statelor Unite - 9 noiembrie 2016.

Cineastul sustine ca numeroase dezvaluiri despre presedinte vor fi facute si ca filmul are ca scop dizolvarea "scutului de teflon" al lui Trump si a presedintiei lui.

Totusi, lansarea documentarului "Fahr ...citeste mai departe despre "Michael Moore, disputa online cu Donald Trump: Presedintia ta este o bomba si se va incheia devreme" pe Ziare.com

#Michael Moore disputa Donald Trump , #Stiri International