Milioane de cetateni europeni, cuceriti de propaganda Kremlinului: Occidentul nu face nimic?

Vineri, 22 Mai 2015, ora 17:40
1177 citiri
Milioane de cetateni europeni, cuceriti de propaganda Kremlinului: Occidentul nu face nimic?

Rusa este a saptea cea mai vorbita limba din Uniunea Europeana si limba fostelor tari sovietice din vecinatatea estica a UE. Europenii au ales sa ignore aceste date pana anul trecut, cand presedintele Vladimir Putin a invadat Crimeea si a aprins conflictul din Ucraina, folosind ca pretext faptul ca apara drepturile vorbitorilor de limba rusa.

Cand locuitorii din Crimeea au aplaudat anexarea peninsulei la Rusia, a devenit cat se poate de clar faptul ca, la ani de zile de la prabusirea blocului comunist, UE nu a facut aproape nimic pentru "a castiga inimile si mintile" acestor oameni, asa ca ei au ramas vulnerabili in fata propagandei Kremlinului, arata o analiza Bloomberg.

Uniunea Europeana contracareaza propaganda Rusiei, care vrea sa-i strapunga flancul estic

Cu cea mai mare parte a populatiei de etnie rusa din UE, tarile baltice - Letonia, Lituania, Estonia - se simt deosebit de fragile. La 24 de ani dupa ce aceste tari si-au recastigat independenta fata de Uniunea ...citeste mai departe despre "Milioane de cetateni europeni, cuceriti de propaganda Kremlinului: Occidentul nu face nimic?" pe Ziare.com

#propagana Rusia televiziune, #propaganda Kremlin vorbitori rusa , #Stiri International