Ministrul de Finante grec, gest obscen la adresa Germaniei - Inregistrarea video a fost trucata de nemti

Joi, 19 Martie 2015, ora 08:34
864 citiri
Ministrul de Finante grec, gest obscen la adresa Germaniei - Inregistrarea video a fost trucata de nemti
Foto: Captura Youtube/ Die Bananen republik

Un prezentator al televiziunii germane a recunoscut miercuri ca a trucat o inregistrare video a ministrului grec al Finantelor Yanis Varoufakis, a carei difuzare intr-o emisiune cu mare audienta duminica a provocat o polemica, pentru ca in ea inserase un gest obscen al acestuia la adresa Germaniei.

Jan Bohmermann, prezentator al unei emisiuni satirice pe canalul public ZDF, afirma - intr-o inregistrare video postata online miercuri seara pe site-ul emisiunii sale Neo Magazin Royale - ca el este la originea trucajului si explica modul in care a procedat, relateaza AFP.

"Respirati profund, nu cadeti de pe scaune, trebuie sa fiti foarte curajosi!", anunta prezentatorul.

Urmeaza extrasul din controversata inregistrare video, facuta in 2013, in cursul unui festival la Zagreb. Ministrul, care denuntase duminica un "trucaj", vorbeste intr-adevar despre "a-i arata un deget Germaniei", dar gestul obscen cu care isi insoteste cuvintele nu apare in film.

Ministrul grec al Finantelor, ...citeste mai departe despre "Ministrul de Finante grec, gest obscen la adresa Germaniei - Inregistrarea video a fost trucata de nemti" pe Ziare.com

#ministru grec gest obscen Germania, #inregistrare trucata ministru grec gest obscen , #Stiri International