Ministrul german al Apararii, suspectat ca a mintit in CV

Luni, 12 Octombrie 2015, ora 10:26
930 citiri
Ministrul german al Apararii, suspectat ca a mintit in CV
Foto: Facebook/Ursula von der Leyen

Ministrul Apararii din Germania, Ursula von der Leyen, suspectata de plagiat in teza sa de doctorat, s-a aflat din nou in centrul unei polemici duminica in legatura cu cariera sa universitara, presa germana ridicand obiectii fata de unele detalii din CV-ul sau.

"Informatiile din CV-ul meu sunt corecte", a replicat ministrul printr-un comunicat publicat duminica, in replica la un articol din saptamanalul Welt am Sonntag, care o suspecta ca si-a insusit in mod fraudulos un titlu la prestigioasa universitate americana Stanford, potrivit AFP.

In CV-ul sau, publicat pe site-ul guvernului, ministrul afirma ca a participat in 1993 la un program universitar la Stanford in calitate de auditor liber. Ea adauga ca a lucrat ca analist in 1995 in cadrul administratiei spitalicesti a serviciilor de sanatate ale universitatii.

Citand o purtatoare de cuvant a universitatii, jurnalul german afirma ca Ursula von der Leyen nu a fost inscrisa oficial niciodata la vreun program universitar atestat ...citeste mai departe despre "Ministrul german al Apararii, suspectat ca a mintit in CV" pe Ziare.com

#ministru Apararii Germania CV, #ministru Apararii Germania probleme CV , #Stiri International