MISTERUL CHITANTEI de 100 de milioane de dolari

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 15:31
2139 citiri
MISTERUL CHITANTEI de 100 de milioane de dolari

Un client Capital One Bank a scos 400 de dolari de pe card si a plecat grabit, uitand chitanta in urma. Si pentru ca pe chitanta care a facut inconjurul lumii scria ca in cont au mai ramas 99,8 milioane de dolari, toata lumea a inceput sa se intrebe despre cine este vorba. 

Bucatica de hartie a fost culeasa de un trecator care a pasat-o unui blogger, care a publicat-o la randul lui, pe internet.

Ce fel de persoana isi tine atatia bani intr-un cont cu dobanda aproape inexistenta?

Dupa ce mai multe site-uri au aratat cu degetul catre David Tepper, managerul unui fond de hedging, acesta s-a vazut nevoit sa nege, informeaza Daily Mail.

Cu o avere estimata la 4,3 miliarde de dolari, si-ar permite sa deschida mai multe astfel de conturi, daca ar vrea.

Retragerea de numerar a avut loc la o sucursala Capital One, in cartierul Hamptons din New York, "locul de joaca" al miliardarilor de pe Wall Street dar si al vedetelor.

Tepper, in varsta de 53 de ani, nu este strain de Hamptons. In acest an, si-a cumparat o casa in zona, platind 27 de milioane de dolari, bani gheata.

A daramat-o imediat si s-a apucat sa construiasca una de doua ori mai mare.

La auzul ideei ca toata lumea vorbeste pe internet despre retragerea sa de 400 de dolari, a izbucnit in ras.

"Nu am mai folosit un ATM de cand s-a prabusit Lehman Brothers, in 2008. In plus, nu as lasa niciodata 100 de milioane de dolari intr-un cont de economii.

#chitanta, #cont, #dolar, #hamtpons, #new york , #Stiri International