Miting de solidaritate la Paris, dupa atacul de la Charlie Hebdo - Mari lideri ai lumii participa la manifestatii

Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 10:20
1156 citiri
Miting de solidaritate la Paris, dupa atacul de la Charlie Hebdo - Mari lideri ai lumii participa la manifestatii
Foto: Twitter

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul Marii Britanii, David Cameron, si cel spaniol, Mariano Rajoy, vor participa duminica la mitingul de solidaritate programat la Paris dupa atacul terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo.

"Presedintele Donald Tusk a discutat la telefon cu seful statului francez, Francois Hollande, si va participa la marsul organizat duminica la Paris", a declarat Preben Aamann, purtatorul de cuvant al Consiliului European.

Trei zile de teroare in Franta: 20 de morti, un terorist a reusit sa fuga - O lume intreaga e socata (Foto & video)

"Voi fi la Paris duminica pentru a sustine poporul francez. Spania este alaturi de Franta in lupta contra terorismului si pentru libertate", a declarat Mariano Rajoy, premierul Spaniei.

Si premierul britanic, David Cameron, a anuntat ca va participa la marsul de solidaritate, organizat dupa atacul care a vizat revista Charlie Hebdo.

Atentat la Paris: Hollande, mesaj de unitate: Franta e in ...citeste mai departe despre "Miting de solidaritate la Paris, dupa atacul de la Charlie Hebdo - Mari lideri ai lumii participa la manifestatii" pe Ziare.com

#atentate teroriste Paris, #atac terorist Franta, #atentat Charlie Hebdo, #miting solidaritate Paris , #Stiri International