Miting pro-Erdogan la Koln: Peste 10.000 de turci isi sustin presedintele (Video)

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 22:09
653 citiri
Miting pro-Erdogan la Koln: Peste 10.000 de turci isi sustin presedintele (Video)
Foto: Captura video Twitter

Aproximativ 10.000 de sustinatori ai presedintelui Erdogan participa, in orasul german Koln, la o manifestatie impotriva recentei tentative de lovitura de stat din Turcia.

Numarul protestatarilor este cu mult mai mic decat estimarile initiale ale politiei, care se astepta la o prezenta de aproximativ 30.000 de persoane, informeaza DPA.

Protestul, organizat de asociatia turco-europeana UETD sub motto-ul "Da pentru democratie. Nu pentru lovitura de stat", este indreptat impotriva tentativei de lovitura de stat din data de 15 iulie, soldat cu peste 260 de morti si in urma careia a fost declansata o ampla campanie de demitere si arestare a presupusilor complotisti.

Und zum X-ten Mal die Erdogan-Hymne. Ich habe aufgehort zu zahlen. #koeln3107 pic.twitter.com/WcL2qV3Y59- Celal Cakar (@CelalCakar_) July 31, 2016

Politia din Koln a interzis prezentarea in timpul manifestatiei a unei inregistrari in care apare presedintele Erdogan, motivand ca ar putea provoca agitatie in randul ...citeste mai departe despre "Miting pro-Erdogan la Koln: Peste 10.000 de turci isi sustin presedintele (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#miting sustinere Erdogan Germania Koln , #Stiri International