Mitt Romney iese la atac: Donald Trump e un escroc! Cum raspunde favoritul republicanilor

Vineri, 04 Martie 2016, ora 07:38
1005 citiri
Mitt Romney iese la atac: Donald Trump e un escroc! Cum raspunde favoritul republicanilor
Foto: Arhiva Facebook/Donald Trump

Fostul candidat republican la alegerile prezidentiale din 2012, Mitt Romney, l-a criticat in termeni duri pe favoritul a investitura de anul acesta, Donald Trump, pe care l-a descris joi drept un "escroc" si le-a cerut alegatorilor sa nu ii permita miliardarului new-yorkez sa obtina investitura.

"Iata ce stiu. Donald Trump este un escroc", a declarat Romney, in varsta de 68 de ani, care nu si-a exprimat sustinerea pentru niciunul dintre candidati. "Eu as vota pentru Marco Rubio in Florida, pentru John Kasich in Ohio si pentru Ted Cruz sau pentru oricare dintre ceilalti doi candidati are sanse sa il incinga pe Trump in fiecare stat in parte", a explicat el, cerand, practic un vot anti-Trump. Astfel, fosta vedeta de telezviziune ar putea fi impiedicata sa obtina majoritatea clara de 1.237 de delegati necesari obtinerii investiturii. Rubio este senator de Florida si Kasich este guvernator de Ohio.

Mai mult, Romney a subliniat ca politica economica propusa de Trump va arunca Statele ...citeste mai departe despre "Mitt Romney iese la atac: Donald Trump e un escroc! Cum raspunde favoritul republicanilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump escroc Mitt Romney, #Donald Trump candidat republicani alegeri SUA , #Stiri International