Moscova isi face propiul Pokemon Go: Turistii vor vana personalitati istorice

Luni, 25 Iulie 2016, ora 19:41
734 citiri
Moscova isi face propiul Pokemon Go: Turistii vor vana personalitati istorice
Foto: Arhiva Ziare.com

Locuitorii din Moscova si turistii care viziteaza acest oras vor putea in curand "sa prinda" personalitati istorice, cu ajutorul unei noi aplicatii similare jocului "Pokemon Go", care le va permite sa faca selfie-uri alaturi de acestea, au anuntat reprezentantii Primariei din capitala rusa.

Potrivit oficialilor rusi, o aplicatie deja existenta este actualizata in aceasta perioada si, dupa ce va fi finalizata, va functiona la fel ca "Pokemon Go". Aplicatia se va intitula "Discover Moscow. Photo" si va fi disponibila la sfarsitul lunii august, arata BBC.

Ce li se mai pregateste jucatorilor de Pokemon Go? Cateva indicii de la omul din spatele jocului

Utilizatorii vor "vana" dublurile in 3D ale unor personalitati precum Petru cel Mare, Aleksandr Puskin si chiar Napoleon. Fiecare personalitate istorica va fi plasata si geomarcata intr-o anumita zona a Moscovei.

"Imediat ce un utilizator se afla pe o raza de 50 de metri fata de coordonatele cerute" pentru fiecare personalitate,... citeste mai departe despre "Moscova isi face propiul joc Pokemon Go: Turistii nu vor vana monstruleti, ci personalitati istorice" pe Ziare.com

#Pokemon Go Moscova, #Pokemon Go Rusia , #Stiri International