Moscova: Putin si Trump nu au avut nicio intalnire secreta. A afirma acest lucru e absolut absurd

Joi, 20 Iulie 2017, ora 08:43
981 citiri
Moscova: Putin si Trump nu au avut nicio intalnire secreta. A afirma acest lucru e absolut absurd
Foto: Twitter/President of Russia

Donald Trump si Vladimir Putin nu au avut nicio intalnire "secreta" sau "confidentiala" in marginea summit-ului G20 in Germania la inceputul lunii iulie, a asigurat miercuri purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a doua zi dupa un anunt al Washingtonului privind discutii suplimentare intre presedintii american si rus.

Casa Alba a dezvaluit marti seara ca dupa o intalnire bilaterala de mai mult de doua ore pe 7 iulie, cei doi sefi de stat s-au reintalnit cu ocazia unui dineu in timpul ultimei seri a summit-ului de la Hamburg, informeaza AFP.

"Utilizarea termenilor "secret" sau "confidential" pentru aceasta intalnire provoaca o surpriza absoluta si neintelegere. Aceasta intalnire bilaterala a fost acceptata oficial prin canale diplomatice si de aceea, in cadrul vizitei, ei au facut de mai multe ori schimb de idei si de fraze", a declarat la randul sau Dmitri Peskov, citat de agentia de presa TASS.

"Nu a avut loc nicio intalnire secreta si confidentiala. A afirma acest lucru este absolut absurd", a insistat el.

Aceste dezvaluiri facute in Statele Unite au ridicat intrebari cu privire la continutul conversatiei avute de Trump si Putin, asupra persoanelor care au asistat si motivului pentru care desfasurarea acestei intalniri nu a fost facuta publica mai inainte, noteaza France Presse.

Insusi presedintele american a contraatacat rapid pe Twitter.

Fake News story of secret dinner with Putin is "sick." All G 20 leaders, and spouses, were invited by the Chancellor of Germany. Press knew!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 19, 2017

"Aceasta poveste falsa despre o cina este o "nebunie". Toti membrii G20 si sotiile lor au fost invitati de cancelarul german. Presa stia!", a scris Trump marti seara, calificand aceste informatii drept "false".

"Chiar si un dineu organizat pentru cei 20 de principali lideri mondiali in Germania este prezentat intr-un mod care sa il faca ceva sinistru!", a adaugat el, intr-o a doua postare pe Twitter.

The Fake News is becoming more and more dishonest! Even a dinner arranged for top 20 leaders in Germany is made to look sinister!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 19, 2017

Trump a decis pe cine trimite ambasador la MoscovaTrump: Ma inteleg foarte, foarte bine cu Putin. Suntem o imensa putere nucleara, la fel ca si Rusia ...citeste mai departe despre "Moscova: Putin si Trump nu au avut nicio intalnire secreta. A afirma acest lucru e absolut absurd" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump intalnire secreta Putin, #discutii Trump Putin , #Stiri International