Moscova s-a saturat: Acuzata ca bombardeaza spitale, a chemat oficiali NATO la raport

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 07:32
973 citiri
Moscova s-a saturat: Acuzata ca bombardeaza spitale, a chemat oficiali NATO la raport
Foto: Arhiva (Ministerul Apararii din Rusia)

Rusia a convocat atasati militari din state membre NATO pentru a solicita explicatii oficiale si probe care sa sustina acuzatiile referitoare la moartea unor civili in raiduri aeriene ruse efectuate in Siria.

"Am invitat atasati militari din SUA, Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Turcia si NATO pentru a le cere sa ofere dovezi clare in sprijinul unor declaratii sau pentru a le cere sa dezminta", a spus Anatoli Antonov, adjunctul ministrului rus al Apararii.

"Am fost acuzati ca atacam Opozitia moderata si ca ar fi murit civili in raiduri aeriene ruse care au vizat spitale, moschei si scoli din Siria", a adaugat Antonov, intr-un comunicat postat de contul de Facebook al Ministerului rus al Apararii.

"Din nefericire, am auzit astfel de afirmatii din partea unor lideri politici si politicieni din tari occidentale", a subliniat oficialul rus, referindu-se la Statele Unite, Marea Britanie si Franta.

Rusia a initiat pe 30 septembrie raiduri aeriene in Siria, pentru ...citeste mai departe despre "Moscova s-a saturat: Acuzata ca bombardeaza spitale, a chemat oficiali NATO la raport" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia Siria NATO spitale bombardate, #Rusia explicatii Siria NATO , #Stiri International