Multi oficiali romani neaga gradul de saracie din tara - raport ONU

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 18:44
936 citiri
Multi oficiali romani neaga gradul de saracie din tara - raport ONU
Foto: Ziare.com

Multi oficiali romani sunt intr-o stare de negare in ceea ce priveste gradul mare de saracie din tara, desi 40% din populatie este afectata de acest fenomen, iar 34,1% dintre copii sufera de lipsuri materiale extreme, a declarat miercuri raportorul ONU pe probleme de saracie extrema, Philip Alston.

Raportorul special al Organizatiei Natiunilor Unite pe probleme de saracie extrema si drepturile omului, Philip Alston, a spus, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul misiunii pe care a avut-o in Romania incepand din 2 noiembrie, ca a transmis deja un raport Guvernului, iar raportul final va fi prezentat in vara anului viitor.

Philip Alston a aratat ca pentru Romania este o perioada foarte dificila si tragica in urma incendiului din 30 octombrie, din clubul Colectiv, dar aceasta perioada se poate dovedi a fi si una de reinnoire.

"Raspunsul Romaniei la saracia cu care se confrunta multi dintre cetatenii sai da dovada de aceleasi patologii. Multi oficiali sunt intr-o stare de ...citeste mai departe despre "Multi oficiali romani neaga gradul de saracie din tara - raport ONU" pe Ziare.com

#ONU raport saracie Romania, #raport saracie Romania , #Stiri International