Nastase e mic copil pe langa Iulia Timosenko - Interviu cu autorul cartii "Nascut in URSS"

Duminica, 02 Martie 2014, ora 15:30
1742 citiri
Nastase e mic copil pe langa Iulia Timosenko - Interviu cu autorul cartii "Nascut in URSS"
Foto: criticatac.ro

In timp ce vedem la televizor doar manifestatii de simpatie fata de demonstrantii opozitiei ucrainene care l-au dat jos pe presedintele Viktor Ianukovici, exista si o voce nemultumita. Este vorba despre Vasile Ernu, autor al cartii "Nascut in URSS".

Jurnalist si scriitor nascut in Republica Moldova si stabilit in Romania, Ernu isi declara uneori nostalgia dupa perioada sovietica, merge in contra curentului si atrage atentia acum ca revolta din Ucraina nu e chiar asa de buna.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Vasile Ernu explica faptul ca cei care i-au luat locul lui Ianukovici nu sunt cu nimic diferiti, iar ignorararea intereselor celor din estul Ucrainei va duce la explozia acestei tari.

"Ceea ce e mai rau urmeaza. Si aici nu vorbesc despre razboi civil, care speram sa nu aiba loc, ci despre situatia economica dezastruoasa in care se afla Ucraina. Stie cineva ca 3 regiuni din Est, zona numita traditional 'ruseasca', sunt cele care 'hranesc' Ucraina?", se intreaba Vasile ...citeste mai departe despre "Nastase e mic copil pe langa Iulia Timosenko - Interviu cu autorul cartii "Nascut in URSS"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vasile Ernu scriitor Ucraina Timosenko, #Ernu situatia Ucraina interviu, #Ernu Ucraina Maidan razboi , #Stiri International