NATO, asistenta militara pentru Republica Moldova

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 23:19
853 citiri
NATO, asistenta militara pentru Republica Moldova
Foto: Site oficial NATO

Ministrii Apararii ai statelor Aliantei Nord-Atlantice au aprobat in principiu un plan de asistenta militara destinat Republicii Moldova, anunta secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

"Am luat decizii importante pentru sustinerea tarilor partenere", a afirmat Stoltenberg dupa reuniune.

"Am sustinut cu totii un plan pentru crearea unei capacitati de aparare pentru a ajuta Republica Moldova sa isi consolideze institutiile de securitate si sistemul de aparare", a precizat secretarul general NATO.

"De asemenea, speram sa finalizam cat mai rapid un plan pentru oferirea de sustinere Irakului", a subliniat secretarul general NATO.

Ministrii Apararii ai tarilor membre NATO au aprobat, miercuri, suplimentarea personalului fortei de reactie rapida si componenta centrelor de comanda care vor fi construite in Romania, Bulgaria, Polonia si in tarile baltice, a declarat Jens Stoltenberg. "Reuniunea desfasurata astazi (miercuri - n. red.) confirma ca suntem uniti in reactia fata de ...citeste mai departe despre "NATO, asistenta militara pentru Republica Moldova" pe Ziare.com

#Republica Moldova asistenta militara NATO, #NATO plan asistenta militara Moldova, #NATO asistenta militara tari Europa , #Stiri International