NATO: Rusia continua sa trimita arme grele in Ucraina

Luni, 23 Martie 2015, ora 08:50
1080 citiri
NATO: Rusia continua sa trimita arme grele in Ucraina
Foto: NATO

Rusia continua sa trimita armament greu in Ucraina, ceea ce inseamna ca presedintele rus Vladimir Putin nu are nicio intentie sa respecte acordul de incetare a focului semnat luna trecuta la Minsk, a avertizat comandantul fortelor NATO in Europa, generalul Philip Breedlove.

Breedlove a vorbit la un eveniment din Bruxelles organizat de German Marshall Fund. Generalul le-a spus participantilor ca Rusia continua sa amplifice ajutorul economic si militar acordat separatistilor din estul Europei, scrie Bloomberg View.

Informatiile provin de la unitatea NATO de informatii din Marea Britanie si "continuam sa vedem elemente problematice ale apararii aeriene, de comanda si control, realimentare si echipamente care intra peste granita complet penetrabila", arata oficialul.

Potrivit acordului de la Minsk, semnat luna trecuta, Rusia este obligata sa isi retraga toate trupele si echipamentul din Ucraina si sa redea controlul granitei Guvernului de la Kiev, pana la sfarsitul ...citeste mai departe despre "NATO: Rusia continua sa trimita arme grele in Ucraina" pe Ziare.com

#Breedlove Rusia arme Ucraina, #NATO Rusia arme Ucraina , #Stiri International