Netanyahu ii tine isonul lui Trump si cere anularea acordului nuclear: Iranul s-a transformat intr-un tigru dezlantuit

Miercuri, 20 Septembrie 2017, ora 07:36
1033 citiri
Netanyahu ii tine isonul lui Trump si cere anularea acordului nuclear: Iranul s-a transformat intr-un tigru dezlantuit
Foto: Arhiva Facebook/Benjamin Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat marti, in plenul Adunarii Generale a ONU, ca acordul nuclear din 2015 cu Iranul trebuie modificat sau anulat.

Netanyahu a afirmat ca dupa ridicarea unor sanctiuni internationale ca urmare a acordului din 2015, Iranul s-a transformat intr-un "tigru flamand, dezlantuit" care inghite una dupa alta natiunile din Orientul Mijlociu.

Prim-ministrul s-a situat astfel pe o pozitie apropiata de cea a presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, care declarase cu cateva ore inainte, tot in cadrul celei de-a 72-a Adunari Generale a Natiunilor Unite, ca acordul este "unul din cele mai rele" la care a participat vreodata tara sa. Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a exprimat un punct de vedere opus, aratand ca retragerea din acord ar fi o mare greseala.

Netanyahu a multumit SUA pentru sprijinul la ONU, unde ambasadoarea americana Nikki Haley a acuzat in repetate randuri atitudinea generala anti-israeliana. ...citeste mai departe despre "Netanyahu ii tine isonul lui Trump si cere anularea acordului nuclear: Iranul s-a transformat intr-un tigru dezlantuit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Benjamin Netanyahu anulare acord nuclear Iran , #Stiri International