Noi detalii despre sirianul care s-a aruncat in aer in Ansbach, Germania: Avea probleme psihice si a incercat sa se sinucida de 2 ori

Luni, 25 Iulie 2016, ora 10:59
530 citiri

Autoritatile bavareze au confirmat ca tanarul sirian, in varsta de 27 de ani, care s-a detonat duminica noapte intr-un bar din Ansbach avea probleme psihice si a fost internat anterior intr-o clinica pentru boli mentale, dupa ce a incercat in doua randuri sa se sinucida.

"Din pacate, acesta este un nou atac teribil care va creste anxietatea oamenilor", a declarat ministrul bavarez de Interne, Joachim Herrmann. Acesta a precizat ca anchetatorii nu au exclus insa posibilitatea unui atac islamist, scrie AFP.

Atacatorul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, era un migrant sirian in varsta de 27 de ani care a ajuns pe teritoriul german in urma cu doi ani si a carui solicitare de azil a fost respinsa in urma cu un an. Acesta urma sa se detoneze la festivalul de muzica din Ansbach, insa a fost intors din drum pentru ca nu avea un bilet.

Potrivit informatiilor, sirianul fusese diagnosticat cu probleme psihice si a incercat anterior sa se sinucida. De asemenea, el a fost internat ...citeste mai departe despre "Noi detalii despre sirianul care s-a aruncat in aer in Ansbach, Germania: Avea probleme psihice si a incercat sa se sinucida de 2 ori" pe Ziare.com

#atacator Ansbach probleme psihice, #atacator Ansbach sinucis , #Stiri International