Noi dezvaluiri despre prabusirea Statului Islamic: Luptatorii aduc scutiri medicale false ca sa nu fie trimisi pe front

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 11:58
814 citiri

Unii luptatori ai Statului Islamic incearca sa obtina scutiri medicale false pentru a nu mai fi trimisi pe front, iar organizatia nu mai reuseste sa recruteze noi combatanti, motiv pentru care a emis chiar o amnistie generala pentru dezertori.

Concluziile au fost desprinse din documente interne ale organizatiei teroriste, obtinute de Aymenn al-Tamimi, cercetator la Middle East Forum, un think tank de la Washington, relateaza CNN.

Al-Tamimi a analizat documentele obtinute de la activisti, jurnalisti si fosti rezidenti din zonele controlate de ISIL, unele datand chiar din martie, si a ajuns la concluzia ca organizatia terorista se confrunta cu o penurie de combatanti si alte resurse.

Jihadistii saracesc - Statul Islamic impune taxe absurde ca sa faca rost de bani

Documentele prezinta directive interne, precum cea de reducere a consumului de energie si cea ca membrii sa nu mai foloseasca masinile oficiale in scopuri personale.

De asemenea, sunt trecute incercarile esuate de ...citeste mai departe despre "Noi dezvaluiri despre prabusirea Statului Islamic: Luptatorii aduc scutiri medicale false ca sa nu fie trimisi pe front" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Statul Islamic lipsuri bani soldati , #Stiri International