Noii eroi ai Italiei: Cei doi politisti care l-au doborat pe criminalul din Berlin

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 21:47
2033 citiri
Noii eroi ai Italiei: Cei doi politisti care l-au doborat pe criminalul din Berlin
Foto: Facebook/Luca Satta

Sute de italieni au luat cu asalt retelele de socializare pentru a-i felicita pe cei mai noi eroi ai tarii, cei doi ofiteri de politie care l-au ucis in Milano, vineri dimineata, intr-un schimb de focuri, pe atentatorul de la Berlin.

E vorba de Luca Sata, in varsta de 29 de ani, si Cristian Movio, de 36 de ani, potrivit The Telegraph.

Curajul lor a fost laudat si de premierul tarii, Paolo Gentiloni, care a adus un tribut "celor doi tineri agenti care fac cinste tuturor fortelor de ordine".

Cel care l-a ucis pe suspectul Anis Amri e Luca Sata (foto articol), care e incepator, avand in vedere ca lucreaza in politie doar de 9 luni. Lui ii place sa posteze pe Facebook mesaje inspirationale si de incurajare, iar unele par a fi premonitii.

El e originar din Canicatti, care se afla in apropierea orasului sicilian Catania, iar cand s-a transferat in Milano, la sfarsitul lui octombrie, a scris pe reteaua de socializare urmatorul mesaj: "De astazi, strazile din Milano vor fi mult mai ...citeste mai departe despre "Noii eroi ai Italiei: Cei doi politisti care l-au doborat pe criminalul din Berlin" pe Ziare.com

#politistii omorat criminal berlin, #politisti impuscat criminal berlin, #politisti italia ucis criminal berlin , #Stiri International