Nou scandal pentru Trump: A spus ca daca esti star poti sa le faci orice femeilor (Video)

Sambata, 08 Octombrie 2016, ora 12:30
809 citiri
Nou scandal pentru Trump: A spus ca daca esti star poti sa le faci orice femeilor (Video)
Foto: Captura Youtube/BBC

Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump se afla in mijlocul unui nou scandal, dupa ce presa a publicat o inregistrare din 2005 cu el, in care se lauda, in termeni vulgari, ca a intretinut relatii sexuale cu o femeie maritata, a carei identitate nu este precizata, dar si ca a pipait multe alte femei, spunand "cand esti un star, te lasa sa o faci".

In discutia inregistrata, Trump, care avea microfon, discuta intr-un autocar cu Billy Bush, gazda show-ului "Access Hollywood", inainte de a filma un material pentru emisiune.

"Am incercat sa fac sex cu ea. Era casatorita. I-am facut avansuri (...), dar nu am ajuns nicaieri", a spus Trump in clip.

El a vorbit si despre atractia sa pentru femei frumoase: "Incep pur si simplu sa le pup". "Iar cand esti vedeta, te lasa (...). Poti sa le faci orice", a adaugat el.

Intr-o declaratie scurta, Trump a descris inregistrarea drept "lauda de vestiar, o conversatie privata care a avut loc in urma cu multi ani". El a dat asigurari ...citeste mai departe despre "Nou scandal pentru Trump: A spus ca daca esti star poti sa le faci orice femeilor (Video)" pe Ziare.com

#Donald Trump femei pipait star , #Stiri International