Noul Guvern ucrainean, prezentat in tabara protestelor de la Kiev UPDATE

Joi, 27 Februarie 2014, ora 09:43
948 citiri
Noul Guvern ucrainean, prezentat in tabara protestelor de la Kiev UPDATE
Foto: BBC

Noul Guvern interimar al Ucrainei a fost prezentat la Kiev, in tabara principala a protestelor, Maidan, ca urmare a inlaturarii de la putere a presedintelui Viktor Ianukovici, de saptamana trecuta.

Arseniy Yatsenyuk a fost nominalizat prim-ministru, iar cabinetul sau, care urmeaza sa fie votat joi, include activisti care au participat la proteste, informeaza BBC.

Noul cabinet va trebui sa fac fata unor incercari descurajante, cum ar fi problemele de ordin economic care au lovit tara.

Consiliul de la Maidan, format din protestatari si activisti, a anuntat nominalizarea lui Arseniy Yatsenyuk ca prim-ministru al Ucrainei, pentru a conduce cabinetul pana la alegerile prezidentiale din 25 mai.

Yatseniuk este un fost purtator de cuvant al Ministerului de Externe si a fost unul din principalii lideri ai opozitiei in timpul protestelor care au erupt in noiembrie in capitala Ucrainei.

"Suntem la marginea unui dezastru, iar acesta este guvernul unor politicieni sinucigasi, asa ca ...citeste mai departe despre "Noul Guvern ucrainean, prezentat in tabara protestelor de la Kiev UPDATE" pe Ziare.com

#guvern Ucraina Maidan, #guvern interimar Kiev , #Stiri International